Budinca de ananas

Printeaza

Budinca de ananas din: ananas, banane, orez, zahar si lapte.

Ingrediente:

  • ananas
  • 3-4 banane
  • 1 /8 kg orez
  • zahăr
  • 3/4 l lapte

 

Mod de preparare:

Budinca de ananas: Pentru această budincă se foloseşte ananas proaspăt sau din conserve.

Fierbem laptele, orezul şi zahărul, adăugăm coaja de lămâie rasă, Tăiem bananele, le punem în lapte şi amestecăm bine.

Le punem toate în vas, le lăsăm să stea la rece şi garnisim de jur împrejur cu ananas.

Turnăm sucul de ananas deasupra şi după aceea servim budinca.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.