Budinca de andive
PrinteazaO reteta de budinca de andive din: andive, branza telemea, cascaval, oua, iaurt, rozmarin, sare si ulei de masline.
- 2 andive
- 400 g branza telemea
- 200 g cascaval
- 4 oua
- 1 cana cu iaurt
- 1 crenguta cu rozmarin
- sare
- ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-un castron, bate ouăle cu un praf de sare şi iaurtul. Separat, dă telemeaua pe răzătoarea mare şi toarnă peste ea amestecul de ouă. Desfă frunzele andivelor, spală-le şi opăreşte-le 2-3 minute în apă clocotită cu un praf de sare.
Lasă-le să se scurgă, rupe-le în bucăţi şi pune-le într-un vas de yena uns cu ulei de măsline împreună cu puţin rozmarin. Toarnă amestecul de brânză şi rade caşcaval deasupra. Lasă la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.
Budinca de andive
Pofta buna!