Ciorbă de Pește Autentică din: peste, ceapa, morcovi,, ardei, rosii, leustean, ulei, otet, sare, piper, apa. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de pește, o specialitate românească cu rădăcini adânci în tradițiile culinare ale țării. P lină de savoare și nutrienți, această ciorbă este perfectă pentru zilele reci de iarnă sau pentru prânzurile în familie. Ingrediente: […]
Budinca aromata de ciuperci
PrinteazaBudinca aromata de ciuperci din: ciuperci, paine, ceapa, margarina, faina, sare, piper, ulei, condimente, paturnjel.
Ingrediente :
- 500 g ciuperci
- 2 felii pâine
- 1 ceapă
- 1 lingură margarină
- 1 lingură făină
- sare
- piper
- ulei
- 1 cub condiment cu gust de legume
- 1 legatura patrunjel
Mod de preparare:
Budinca aromata de ciuperci: Speli bine ciupercile, cureţi ceapa, tai mărunt şi ceapa şi ciupercile şi le căleşti împreună în puţin ulei.
Topeşti apoi margarina, rumeneşti puţin făina, stingi cu o cană de supă fiartă din apă şi cubul de condiment şi laşi pe foc până se îngroaşă.
Adaugi apoi în sosul, alb pregătit ceapa cu ciupercile călite, pâinea înmuiată în apă şi presată bine, pătrunjelul tocat, sare şi piper, după gust.
Răstorni compoziţia într-un vas uns cu margarină şi tapetat cu făină şi o dai la cuptor pentru 125-30 de minute, la foc potrivit.
O laşi să se răcească puţin în vasul în care s-a copt şi apoi o tai.
Pofta buna!
Sote de mazare in unt din: unt si mazare. Este o sursă excelentă de proteine vegetale, fibre dietetice, vitamine și minerale. Beneficii pentru sănătate: Conține vitaminele A, C, K, B1, B2, B3, B6, acid folic, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu și zinc. Mazărea este benefică pentru digestie datorită conținutului său ridicat de fibre. Ajută la […]