Budinca aromata de ciuperci

Printeaza

Budinca aromata de ciuperci

 Budinca de ciuperci din: ciuperci, paine, ceapa, margarina, faina, sare, piper, ulei, condimente, paturnjel.

Ingrediente :

  • 500 g ciuperci
  • 2 felii pâine
  • 1 ceapă
  • 1 lingură margarină
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 cub condiment cu gust de legume
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Speli bine ciupercile, cureţi ceapa, tai mărunt şi ceapa şi ciupercile şi le căleşti împreună în  puţin ulei. Topeşti apoi margarina, rumeneşti puţin făina, stingi cu o cană de supă fiartă din apă şi cubul de condiment şi laşi pe foc până se îngroaşă.

Adaugi apoi în sosul, alb pregătit ceapa cu ciupercile călite, pâinea înmuiată în apă şi presată bine, pătrunjelul tocat, sare şi piper, după gust.

Răstorni compoziţia într-un vas uns cu margarină şi tapetat cu făină şi o dai la cuptor pentru 125-30 de minute, la foc potrivit. O laşi să se răcească puţin în vasul în care s-a copt şi apoi o tai.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.