Taie ceapa mărunt, încălzeşte puţin ulei într-o tigaie şi căleşte ceapa.
După ce s-a înmuiat, adaugă făina, amestecă bine, apoi pune spanacul şi 1 cană cu apă. Lasă să fiarbă timp de 10 minute, apoi condimentează cu sare şi piper.
Taie feliile de pâine în bucăţele pe care le prăjeşti în tigaie pentru a obţine crutoane.
Unge un vas termorezistent cu unt, aşază un strat de crutoane, toarnă jumătate din cantitatea de spanac, un strat de crutoane, spanac, iar crutoane, iar deasupra presară caşcavalul ras.
Bate ouăle şi toarnă-le deasupra. Coace budinca timp de 30 de minute.
Budinca de spanac cu smantana din: piure de spanac, unt, oua, smantana, franzela, unt, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 4 linguri piure de spanac 50 g unt 4 ouă 100 ml smântână 3 franzele mici înmuiate în lapte sare piper unt şi pesmet cât trebuie pentru tapetat Mod de preparare: Se freacă untul, i se […]
Budinca cu spanac si cascaval din: spanac, unt, faina, lapte, pesmet, cascaval, orez, oua. Ingrediente: 700 g spanac 100 g unt 125 g făină 300 ml lapte 75 g pesmet 50 g caşcaval 50 g orez 2 ouă sare piper Mod de preparare: Spanacul se alege şi se spală bine, în mai multe ape, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.