Rețetă Autentică de Pita din: faina, drojdie, zahar, sare, apa, ulei. Pita, această pâine plată mediteraneană, este cunoscută pentru versatilitatea și adaptabilitatea sa în diverse bucate din întreaga lume. Ușor de preparat și incredibil de delicioasă, pita este ideală pentru sandvișuri, servită alături de feluri principale sau folosită pentru a însoți diverse sosuri. Urmați această […]
Budinca bavareza cu zmeura
PrinteazaBudinca bavareza cu zmeura din: piure de zmeură, smatnana pentru frisca, zahar, oua, lichior de fructe, gelatina, fructe, menta.
Ingrediente:
- 200 g piure de zmeură
- 400 ml smântână pentru frişcă
- 75 g zahăr
- 2 ouă
- 4 linguri lichior de fructe
- 4 foi gelatină
Pentru decor:
- 200 g fructe
- frunzuliţe de mentă
Mod de preparare:
încălzesc 4-5 linguri de smântână pentru friscă si se dizolvă gelatina înmuiată în prealabil în apă rece. Apoi, gelatina se adaugă în piureul de zmeură.
bate restul de smântână cu zahărul şi apoi se bat albuşurile spumă. Se amestecă frişca cu piureul cu gelatină, gălbenuşurile, lichiorul si se adaugă spuma de albuş.
toarnă amestecul într-o formă si se lasă la frigider pentru 4 ore. Se decorează cu fructe proaspete si frunzuliţe de mentă.
Budinca bavareza cu zmeura
Pofta buna!
Porc în Stil Asiatic cu Sos Teriyaki
Porc în Stil Asiatic cu Sos Teriyaki din: muschi de porc, sos teriyaki, ulei, ardei, morcovi, ceapa rosie, usturoi, ghimbir, seminte de susan, coriandru. Aducând un gust de Asia direct în bucătăria ta, rețeta este o alegere perfectă pentru o cină delicioasă și aromată. Combinând carnea suculentă de porc cu un sos teriyaki bogat și […]