Budinca cu biscuiti, migdale, cocos si cuisoare

Printeaza

Budinca cu biscuiti, migdale, cocos si cuisoare din: biscuiţi populari, migdale pisate, zahăr brun, cuişoare pulbere, zahăr vanilat, esenţă de migdale, pudră de cacao fără grăsime, cocos răzuit, unt topit, lapte, budincă de căpşuni, budincă de ciocolată, bombonele năsturei colorate.

 

Ingrediente:

  • 500 g biscuiţi populari
  • 2 linguri migdale pisate
  • 5 linguri zahăr brun
  • 1 linguriţă cuişoare pulbere
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 fiolă esenţă de migdale
  • 2 linguri pudră de cacao fără grăsime
  • 100 g cocos răzuit
  • 150 g unt topit
  • lapte
  • 1 plic budincă de căpşuni
  • 1 plic budincă de ciocolată
  • 1 plic bombonele năsturei colorate

Mod de preparare:

Budinca cu biscuiti, migdale, cocos si cuisoare: Dai prin maşina de tocat biscuiţii, obţinând un praf lin. Pisezi migdalele, apoi le amesteci cu zahărul brun şi zahă­rul vanilat. Topeşti untul şi-l torni în compoziţia de mai sus.

Adaugi pulberea de cuişoare, cocosul răzuit şi cacao pulbe­re. Frămânţi compoziţia şi torni lapte cât necesită ca să obţii o cocă.

Prepari cele 2 budinci, conform instrucţiunilor de pe plic.

Foloseşti diferite forme, în fiecare pui câte o lingură de budincă, peste care pui o lingură de cocă de biscuiţi, iar deasupra torni din cealaltă budincă şi ornezi cu bombonele.

Introduci formele la frigider cu circa 1 oră înainte de servire.

 

Pofta buna!

 

 

 

Miel la Proțap

Miel la Proțap din: miel, ulei, sare, piper, rozmarin, cimbru, usturoi, suc si coaja de lamaie, vin. Mielul la proțap este un fel de mâncare tradițional, adesea asociat cu sărbătorile de Paște sau cu alte ocazii speciale. Gătit lent pe jar, mielul capătă o textură fragedă și un gust deosebit, fiind aromatizat cu ierburi aromatice […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.