Budincă Delicioasă de Castane cu Ciocolată din: castane, ciocolata neagra, oua, zahar, lapte, extract de vanilie, sare, frunze de menta. Este un desert rafinat și reconfortant, perfect pentru a vă încânta papilele gustative în zilele reci de toamnă sau iarnă. Această rețetă îmbină aroma dulce a castanelor cu indulgența ciocolatei pentru o experiență culinară remarcabilă. […]
Budinca cu branza de vaci si stafide
PrinteazaBudinca cu branza de vaci si stafide din: taitei cu ou, smantana, branza de vaci, oua, margarina, zahar, scortisoara, sare si stafide.
Ingrediente:
- 350 g taitei cu ou
- 1 cana smantana
- 500 g branza de vaci la temperatura camerei
- 5 oua batute spuma
- 75 g unt sau margarina topita
- 1/3 cana zahar
- 1/2 lingurita scortisoara
- un varf de sare
- 1/2 cana stafide
Mod de preparare:
Incălzeşti cuptorul la 180 grade Celsius. Fierbi tăiţeii cu ou după instrucţiunile de pe ambalaj. îi clăteşti cu apă rece, îi scurgi bine de apă şi îi dai deoparte.
Intr-un vas mare, baţi smântână, brânza de vaci, ouăle şi untul topit, până obţii o compoziţie moale.
Adaugi zahărul, scorţişoara şi sarea şi continui să baţi compoziţia până se dizolvă zahărul.
Adaugi tăiţeii şi stafidele. Pui amestecul de budincă într-un vas de copt uns cu ulei şi îl dai la cuptor.
Coci timp de 45-50 de minute, până când budinca începe să capete o culoare maro deschis.
Tai budinca în bucăţi de formă pătrată şi o serveşti călduţă sau la temperatura camerei.
Budinca cu branza de vaci si stafide
Pofta buna!
Budincă de Hrișcă cu Fructe și Nuci – O Rețetă Dulce și Sănătoasă
Budincă de Hrișcă cu Fructe și Nuci – O Rețetă Dulce și Sănătoasă din: hrisca, lapte, fructe uscate, nuci, miere, vanilie, sare, scortisoara. Această budincă este un desert delicios și sănătos, potrivit pentru orice ocazie. Reteta Budincă de Hrișcă cu Fructe și Nuci Ingrediente: 1 ceașcă de hrișcă 2 cești de lapte (sau alternativă vegetală, […]
Vreau si eu din budinca asta