Budinca de branza cu vanilie

Printeaza

Budinca de branza cu vanilie din: telemea de vaca, branza de vaci, zahar, baton de vanilie, smantana, orez, oua, stafide, unt, pesmet.

 

Ingrediente:

  • 400 g telemea de vaca
  • 300 g branza dulce de vaci
  • 400 g zahar
  • 1/4 baton de vanilie
  • 3-4 linguri cu smantana
  • 100 g orez fiert
  • 4 oua
  • 50 g stafide aurii
  • unt
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Unge cu unt o cratiţă mai înaltă, tapeteaz-o cu pesmet şi las-o deoparte, într-un castron mare, amestecă brânzeturile cu zahărul şi vanilia tăiată mărunt, peste care adaugă ouăle bătute spumă cu smântână, stafidele şi orezul fiert.

Amestecă din nou, apoi toarnă totul în cratiţa tapetată şi dă la cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute.

 

Budinca de branza cu vanilie

Budinca de branza cu vanilie

Pofta buna!

 

 

Margarita: Istoria și Rețeta Clasică a Celui Mai celebru Cocktail Cu Tequila

Margarita: Istoria și Rețeta Clasică a Celui Mai celebru Cocktail Cu Tequila: din: tequila, lichior de portocale, suc de lime, gheata si sare. Istoria Margaritei: Originea cocktailului Margarita este controversată, dar una dintre teorii îl atribuie ca fiind inventat în anii 1930-1940 în Mexic sau în apropierea graniței mexicane. Se crede că cocktailul a fost […]

Rețetă Rafaelo: Delicii Îmbietoare de Nucă de Cocos și Lapte Condensat

Rețetă Rafaelo: Delicii Îmbietoare de Nucă de Cocos și Lapte Condensat din: nuca de cocos, lapte condensat, fulgi de nuca de cocos, migdale, ciocolata, extract de vanilie, lichior de nuca de cocos. Istoria Rafaelo este strâns legată de evoluția bucătăriei italiene și a obiceiurilor de consum de dulciuri. Această rețetă a fost dezvoltată pentru a […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.