Budinca de branza

Printeaza

O reteta delicioasa de budinca de branza din: branza de vaci, telemea, smantana, gris, oua si ulei.

Ingrediente:Budinca de branza

  • 1 kg branza de vaci
  • 100 g telemea
  • 200 g smantana
  • 125 g gris
  • 5 oua
  • ulei

 

Mod de preparare:

Amestecă brânza de vaci cu grişul, adaugă telemeaua dată pe răzătoarea cea mai mică.

Bate ouăle cu smântână şi pune totul în amestecul de brânză. în funcţie de cât de sărată este brânza, adaugă puţină sare.

Unge un vas de yena cu ulei, toarnă budinca şi niveleaz-o frumos. Dă la cuptor pentru 75 de minute.

După vreo oră, când budinca s-a rumenit frumos, acoper-o cu o folie pentru a nu se arde.

Budinca de branza

Budinca de branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.