Budinca cu caise, miere si iaurt
PrinteazaBudinca cu caise, miere si iaurt din: lapte, gelatina, esenta de vanilie, miere, iaurt, caise, fistic.
Ingrediente:
- 300 ml lapte
- 3 foi si jumatate de gelatina
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 115 g miere
- 2 cani iaurt
- caise
- fistic pisat
Mod de preparare:
Torni un sfert de cana de lapte intr-un vas peste foite de gelatina. Lasi de-oparte 10 minute pana cand se dizolva gelatina. Restul de lapte il dai in clocot intr-o cratita de marime medie.
Adaugi esenta de vanilie, mierea si amesteci bine. Pui mixtura de lapte cu gelatina si amesteci bine pana cand gelatina se dizolva complet. Dai la o parte cratita de pe foc si torni iaurtul.
Asezi pe fundul a 6 pahare cu gura larga felii de caise descojite. Tomi compozitia in mod egat in fiecare din pahare.
Asezi felii de caise deasupra si presari fistic. Bagi la frigider 3-4 ore, pana cand se mai intareste.
Budinca cu caise, miere si iaurt
Pofta buna!