Budinca cu caise, miere si iaurt

Printeaza

Budinca cu caise, miere si iaurt din: lapte, gelatina, esenta de vanilie, miere, iaurt, caise, fistic.

 

Ingrediente:

  • 300 ml lapte
  • 3 foi si jumatate de gelatina
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 115 g miere
  • 2 cani iaurt
  • caise
  • fistic pisat

 

 

 

Mod de preparare:

Torni un sfert de cana de lapte intr-un vas peste foite de gelatina. Lasi de-oparte 10 minute pana cand se dizolva gelatina. Restul de lapte il dai in clocot intr-o cratita de marime medie.

Adaugi esenta de vanilie, mierea si amesteci bine. Pui mixtura de lapte cu gelatina si amesteci bine pana cand gelatina se dizolva complet. Dai la o parte cratita de pe foc si torni iaurtul.

Asezi pe fundul a 6 pahare cu gura larga felii de caise descojite. Tomi compozitia in mod egat in fiecare din pahare.

Asezi felii de caise deasupra si presari fistic. Bagi la frigider 3-4 ore, pana cand se mai intareste.

Budinca cu caise, miere si iaurt

Budinca_cu_caise_miere_si_iaurt

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.