Budinca de cartofi cu ardei

Printeaza

Budinca de cartofi cu ardei din: cartofi noi, oua, telemea de oi, smantana, ulei, ardei gras, maghiran uscat, sare, piper.

Ingrediente:Budinca de cartofi cu ardei

  • 6 cartofi noi
  • 5 oua
  • 4 linguri telemea de oi
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureti cartofii, ii speli si ii tai in cuburi mari, apoi ii pui intr-o forma de tarta, ii stropesti cu ulei, presari măghiran uscat, sare şi piper după gust.

Amesteci toate ingredientele, apoi adaugi ardeiul taiat suvite si introduci vasul in cuptor pentru circa 30 de minute.

Separat, amesteci ouale cu telemeaua rasa si smantana si torni compozitia peste cartofi in momentul cand acestia sunt bine copti.

Lasi in continuare la cuptor pana cand ouale se coaguleaza complet. Budinca o servesti calda.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.