Budinca de cartofi cu mazare si branza

Printeaza

Budinca de cartofi cu mazare si branza din: cartofi, mazare, oua, telemea de vaca, smantana, lapte, sare.

Ingrediente:Budinca_de_cartofi_cu_mazare_si_branza

  • 5 cartofi
  • 200 g mazare
  • 3 oua
  • 200 g telemea de vaca
  • 100 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă şi se pun la fiert în apă cu sare. Mazărea se pune la fiert, dacă nu este deja fiartă.

După aceea, se trece printr-un jet de apă rece. Intr-un vas de cuptor se pun cartofii fierţi şi tăiaţi rondele, precum şi mazărea fiartă şi rece.

Se bat ouăle cu laptele şi smântână, se adaugă brânza şi se toarnă compoziţia peste cartofi. Se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Budinca de cartofi cu mazare si branza

Budinca_de_cartofi_cu_mazare_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.