Budinca de cartofi cu mazare si branza
PrinteazaBudinca de cartofi cu mazare si branza din: cartofi, mazare, oua, telemea de vaca, smantana, lapte, sare.
- 5 cartofi
- 200 g mazare
- 3 oua
- 200 g telemea de vaca
- 100 ml smantana
- 200 ml lapte
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă şi se pun la fiert în apă cu sare. Mazărea se pune la fiert, dacă nu este deja fiartă.
După aceea, se trece printr-un jet de apă rece. Intr-un vas de cuptor se pun cartofii fierţi şi tăiaţi rondele, precum şi mazărea fiartă şi rece.
Se bat ouăle cu laptele şi smântână, se adaugă brânza şi se toarnă compoziţia peste cartofi. Se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Budinca de cartofi cu mazare si branza
Pofta buna!