Tinctură de Ginkgo Biloba: Secretul Natural pentru o Memorie și Concentrare Îmbunătățite din: ginkgo biloba, alcool. Într-o lume în care informația este peste tot și concentrarea devine o provocare, soluțiile naturale câștigă tot mai mult teren. Tinctura de Ginkgo Biloba este una dintre aceste soluții, recunoscută pentru efectele sale benefice asupra memoriei și concentrării. Acest […]
Budinca de ceapa cu smantana
PrinteazaBudinca de ceapa cu smantana din: ceapa, margarina, unt, oua, smantana, faina, apa, otet, sare, piper, patrunjel, marar.
Ingrediente:
- 1/2 kg ceapă uscată
- 100 g margarină
- 3 linguri unt
- 4 ouă
- 1 cană smântână
- 250 g făină
- 3 linguri apă caldă
- 1 lingură oţet
- sare
- piper
- verdeaţă (pătrunjel, mărar)
Mod de preparare:
Budinca de ceapa cu smantana: Faci un aluat nisipos din 100 g margarină, amestecată cu 3 linguri de apă caldă şi o lingură de oţet, peste care adaugi făina în ploaie. Frămânţi un aluat tăricel, pe care-l laşi la rece, cât timp pregăteşti ceapa.
Cureţi şi speli ceapa, apoi o tai mărunt şi o căleşti cu cele 3 linguri de unt, la foc mic. Stingi cu o lingură de smântână şi tragi cratiţa de pe foc, când nu mai are sos.
Laşi să se răcească, apoi adaugi smântână rămasă, cele 4 ouă bătute bine, mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt. Sărezi şi piperezi după gust şi torni amestecul într-o formă, pe care o căptuşeşti înainte cu aluatul nisipos.
Foaia de aluat o întorci şi deasupra formei. Dai forma la cuptorul cald, potriveşti focul şi o laşi 40-45 de minute.
Budinca o serveşti caldă sau rece, alături de roşii tăiate felii şi ardei.
Pofta buna!
Tinctură de Ginkgo Biloba: Secretul Natural pentru o Memorie și Concentrare Îmbunătățite