Budinca cu ciuperci: cascaval, branza de vaci, branza telemea, hribi, ceapa rosie, smantana, oua, sare, piper, oregano, gris, unt, pesmet.
Ingrediente:
150 g caşcaval
500 g brânză de vaci
100 g brânză telemea
300 g hribi
150 ml smântână
două cepe roşii
4 ouă
o linguriţă cu sare
un sfert de linguriţă de piper
o lingura oregano tocat
75 g gris
50g unt
o lingura cu pesmet
Mod de preparare:
Hribii se spală, se taie felii subţiri sau se taie cubuleţe şi se călesc într-o cratiţă cu puţin unt şi apă.
Brânza telemea se dă pe râzătoare şi se pune într-un bol. Se adaugă caşcavalul dat pe râzătoare, brânza de vaci şi smântână.
Se presară sarea şi piperul, grişul, oregano tocat şi hribii răciţi. Cepele se curăţă de foi, se spală, se toacă mărunt sau peştişori şi se pun peste celelalte ingrediente.
Se adaugă gălbenuşurile, se amestecă, apoi se adaugă albuşurile bătute spumă.
Se amestecă cu o lingură de jos în sus ,ca să nu se lase compoziţia, şi se toarnă într-o tavă unsă cu unt şi presărată cu pesmet.
Budincă de ţelină cu branza din: telina, frunze de telina, ceapa verde, usturoi, verde, salata verde, patrunjel, branza, oua, piper, ardei, chimen, gris, unt, seminte de floarea soarelui. Ingrediente: 500 g ţelină frunze de ţelină 20 fire de ceapă verde 10 fire de usturoi verde 1 salată verde mare 2 legături pătrunjel 250 g brânză […]
Budincă de hrișcă și ciuperci din: hrisca, ciuperci, oua, ceapa, rosie, dovlecel, branza, sare, piper, patrunjel, ulei. Ingrediente: 150 g hrișcă 2 ouă 4 ciuperci champignon 1 ceapă mică 1 roșie 1 dovlecel mic 100 g brânză rasă sare piper măcinat 1 legătură pătrunjel verde ulei Mod de preparare: Speli hrișca și o […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
De ce nu se vede poza la budinca cu ciuperci?