Budinca de conopida, cascaval si broccoli

Printeaza

Budinca de conopida, cascaval si broccoli din: conopidă, broccoli, morcovi, şuncă presată,  smântână, ouă, caşcaval, unt, sare, piper, pătrunjel.

 

Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 1 broccoli
  • 3 morcovi
  • 100 g şuncă presată
  • 200 ml smântână
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 50 g unt
  • condimente la alegere
  • sare şi piper
  • pătrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Spală şi rupe în bucheţele conopida şi broccoli. Spală, curăţă şi taie morcovii fâşii, pe lung. Fierbe legumele în apă cu sare timp de 10 minute. Scoate-le şi scurge-le.

Unge cu unt un vas de Jena. Pune legumele fierte şi şunca tăiată cubuleţe. Condimentează după gust.

Bate bine ouăle şi amestecă-le cu smântână. Toarnă compoziţia obţinută peste legume. Rade caşcavalul pe răzătoarea mare şi presară-l peste compoziţia de mai sus.

Da vaslul la cuptor si coace aproximativ 20 de minute. Scoate vasul si presara patrunjel tocat marunt.

 

Budinca de conopida, cascaval si broccoli

Budinca_de_conopida_cascaval_si_broccoli

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.