Budincă de conopidă cu unt

Printeaza

Budincă de conopidă 

Ingrediente:

  • 200 g macaroane
  • 2 ouă
  • 100 g unt
  • 3 linguri caşcaval ras
  • 1 conopidă
  • sare
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Fierbi în multă apă cu sare, timp de 10 minute, macaroanele rupte, le scurgi, le clăteşti cu apă rece şi le amesteci cu 2 lin­guri de caşcaval ras, cu gălbenuşurile, albuşurile bătute spumă şi jumătate din unt.

Separat fierbi conopida în apă clocotită cu sare, timp de 5 minute. O scurgi, o desfaci în bucheţele pe care le opăreşti cu unt.

Intr-o formă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet, pui un rând de macaroane, unul de conopidă până se termină, apoi presari 1 lingură de caşcaval şi bucăţele de unt şi coci budinca la cuptor timp de 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.