Budinca cu branza de vaca

Printeaza

 Budinca cu branza de vaca

Ingrediente:Budinca cu branza de vaca

  • 300 g brînză de vacă
  • 150 g unt
  • 6 ouă
  • 1 lingură făină
  • 2-3 linguri smîntînă sau sos alb

Mod de preparare:

Amestecăm brînză dată prin sită cu untul, adăugăm gălbenuşurile, apoi o lin­gură cu vîrf de făină, amestecînd bine de tot.

Batem albuşurile şi le adăugăm în com­poziţie. Ungem o forma cu unt proaspat, turnam in ea compozitia si o dam la cuptor pe baie de aburi, o ora.

Servim budinca, turnînd deasupra pu­ţină smîntînă sau un sos alb (cu puţin parmezan sau caşcaval ras).

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place budinca aceasta. Eu am folosit sos alb, nu smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.