Budinca cu mazare

Printeaza

Budinca cu mazare din: mazare, unt, oua, faina, cascaval, unt, sare, piper.

Ingrediente:Budinca_cu_mazare

  • 300 g mazare
  • 100 g unt moale
  • 4 oua
  • 50 g faina
  • 50 g cascaval ras
  • 1 lingura de unt pentru uns tava
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Separi gălbenuşurile de albuşuri. Baţi găl­benuşuri/e împreună cu untul moale şi cu făina. Albuşurile le baţi spumă tare şi le torni împreună cu gălbenuşurile peste mazărea fiartă. Amesteci uşor compoziţia şi potriveşti de sare şi de piper.

Tapetezi tava şi torni compoziţia Presari deasupra caşcavalul şi dai la cuptor până când se gratinează frumos budinca.

Budinca cu mazare

Budinca_cu_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.