Budinca cu paste, pui si mazare

Printeaza

Budinca cu paste, pui si mazare din: penne sau alte paste scurte, piept de pui, boabe porumb dulce din conservă, mazăre fiartă, caşcaval, telemea, smântână, gălbenuşuri, sare, piper alb măcinat, margarină, pesmet.

Budinca cu paste, pui si mazare

Ingrediente:

  • 300 g penne sau alte paste scurte
  • 1 piept de pui
  • 1 lingură boabe porumb dulce din conservă
  • 150 g mazăre fiartă
  • 200 g caşcaval
  • 100 g telemea
  • 200 g smântână
  • 3 gălbenuşuri
  • sare
  • piper alb măcinat
  • 1 lingură margarină
  • 1 lingură pesmet

Mod de preparare:

Fierbi pieptul de pui în apă cu sare, apoi îndepăr­tezi pielea şi oasele şi tai carnea fiartă în fâşii. Fierbi pastele în supa de pasăre rămasă, urmând instruc­ţiunile de pe ambalaj.

Intr-un castron, baţi gălbenuşurile cu smântâ­nă, brânza mărunţită, 1/2 din caşcavalul ras, piper şi sare după gust.După ce s-au răcit pas­tele, le amesteci împreună cu carnea de pui, boabele de porumb şi mazărea.

Torni compoziţia într-un vas termorezistent uns cu margarină şi tapetat cu pesmet. Presari deasupra restul de caşcaval şi introduci vasul în cuptor, pentru aproxi­mativ 40-45 de minute.

Budinca cu paste, pui si mazare

Budinca cu paste, pui si mazare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.