Budinca de curmale

Printeaza

Budinca de curmale din: curmale, avocado, roscova, menta.

Ingrediente:

  • o jumătate de ceaşcă de curmale complet coapte
  • o jumătate de ceaşcă de avocado, feliat
  • o jumătate de lingură de roşcovă crudă, praf
  • o jumătate de linguriţă de extras de mentă, sau un strop de ulei esenţial de mentă

 

 

Mod de preparare Budinca de curmale:

Tăiaţi în două curmalele şi scoateţi miezul moale, cu o lingură.

Procesaţi toate ingredientele într-un procesor de mâncare cu lamă în formă de S, sau într-un blender, până se omogenizează.

Serviţi imediat, sau refrigeraţi până la trei zile.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.