Budinca de broccoli cu branza albastra

Printeaza

Budinca de broccoli cu branza albastra din: broccoli, smantana, branza, unt, pesmet, oua, sare.

Ingrediente:Budinca_de_broccoli_cu_branza_albastra

  • 1/2 kg broccoli
  • 1/2 kg smântână
  • 100 g brânză albastră
  • 1 lingură cu unt
  • 1 lingură cu pesmet
  • 4 ouă
  • sare

 

Mod de preparare:

Desfă broccoli în bucheţele mai mici şi fierbe-le în apă cu sare. Când sunt gata, scoate-le cu o spumieră şi pune-le într-o sită să se scurgă.

Amestecă ouăle cu smântână şi dregjs de sare după gust. Intr-o tavă de tartă sau cel mult de friptură (de yena sau nu), unsă bine cu unt ori ulei şi (opţional) presărată cu pesmet sau griş, pune bucheţelele de broccoli, printre care amestecă bucăţele de brânză.

Acoperă totul cu sosul din smântână, dă totul la cuptorul încins şi coace 30 de minute. Lasă puţin budinca să se răcească înainte de a o tăia.

Budinca de broccoli cu branza albastra

Budinca_de_broccoli_cu_branza_albastra

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.