Budinca de carne tocata cu parmezan

Printeaza

Budinca de carne tocata cu parmezan din: carne de porc, ceapa, unt, faina, lapte, porumb, ceapa, coriandru, parmezan.

Ingrediente:Budinca_de_carne_tocata_cu_parmezan

  • 80 g carne tocată de porc
  • 1 ceapă
  • 60 g unt
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri cu făină
  • 200 g porumb dulce din conservă, scurs
  • 200 g conservă de carne de porc, tăiată în bucăţi
  • 2 cepe verzi, curăţate şî tăiate mărunt
  • 2 linguri cu coriandru proaspăt, tăiat mărunt
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 1 lingură cu parmezan ras

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 190°C.

Intr-o tigaie, căleşte ceapa în jumătate din cantitatea de unt, apoi adaugă carnea tocată şi las-o până devine maronie. Tapetează baza formelor cu acest amestec.

Toarnă laptele într-o tigaie, amestecă-l cu făina folosind un tel, apoi adaugă untul rămas. Lasă să dea în fiert, amestecând continuu, până obţii un sos gros.

Adaugă porumbul, carnea, ceapa verde sau pătrunjelul şi asezonează. Toarnă compoziţia în forme, presară parmezanul şi coace 25-30 de minute.

Budinca de carne tocata cu parmezan

Budinca_de_carne_tocata_cu_parmezan

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.