Budinca de carne

Printeaza

Budinca de carne

Ingrediente:Budinca de carne

  • 375 g carne berbec
  • 125 g carne porc
  • sare
  • boia
  • 75-100 g pâine albă
  • 1 ceaşcă ciu­perci
  • 4 ouă fierte tari
  • 3 linguri bulion
  • 3 linguri smântână
  • 2 linguri brânză rasă

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată în bucăţi o amesteci bine cu sare, boia, pâine înmuiată în lapte şi ciupercile tăiate. Toată com­poziţia o pui într-o cratiţă unsă cu grăsime şi o laşi la cuptor circa 40 de minute, după care o răstomi pe platou.

Ouăle fierte tari le aşezi decorativ deasupra budincii. Din smântână, bulion şi brânză rasă pregăteşti un sos picant, pe care îl răstomi peste budincă. O serveşti fierbinte, cu garnitură de morcovi fierţi şi salată verde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Eu una as renunta la porc si as face doar din carne de berbecut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.