Budinca de cartofi cu branza de vaci

Printeaza

 Budinca de cartofi cu branza de vaci

Ingrediente:Budinca de cartofi cu branza de vaci

  • 1 kg cartofi fierţi în coajă
  • 500 g brânză de vaci
  • 4 ouă, puţină margarină
  • 4 linguri de smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă şi îi tai rondele. Freci brânza de vaci cu sare, 2 linguri de smântână şi 2 ouă. Ungi un vas cu margarină şi aşezi alternativ un strat de ron­dele de cartofi, un strat de brânză de vaci şi continui până termini cu un strat de brânză.

Torni apoi 2 ouă bătute cu 2 linguri de smântână şi potriveşti de sare. Coci la foc potrivit până ce se rumeneşte. Serveşti simplu sau cu smântână.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. O sa incerc sa fac si eu o budinca de cartofi cu branza de vaci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.