Budincă de cartofi cu branză tofu

Printeaza

Budincă de cartofi cu branză tofu

Ingrediente:Budincă de cartofi cu branză tofu

  • 8 cartofi mari
  • 100 g unt proaspăt
  • 2 ouă
  • 100 g smântână
  • 200 g brânză tofu
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se spală şi se fierb. După ce s-au fiert, se scurg şi se zdrobesc într-o cratiţă cu lingura. Se freacă untul şi se amestecă cu cartofii zdrobiţi. Se adaugă, pe rând, gălbenuşurile, smântână, brânza rasă, făina şi sarea.

La urmă, se pune albuşul bătut spumă. Se unge cu unt un vas de Jena sau o tavă, se presară pesmet, se toarnă compoziţia şi se dă la cuptor aproximativ 45 de minute. Se serveşte caldă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.