Budinca de cartofi cu dovlecei

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de budinca din: cartofi, dovlecei, patrubjel, marar, oua, lapte dulce, branza de vaci, ceapa verde, ulei, sare si piper.Budinca de cartofi cu dovlecei

Ingrediente:

  • 4 cartofi mari
  • 2 dovlecei
  • 1 legătu­ră pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 4 ouă
  • 1 pahar lapte dulce
  • 250 g brânză de vaci
  • 3 fire ceapă verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare :

Fierbi cartofii în coajă, îi cureţi şi îi tai rondele. Cureţi dovleceii, îi tai rondele şi îi opăreşti 5 minute în apă clocotită cu sare.

Intr-un vas uns cu ulei aşezi ceapa verde tocată, un strat de rondele de cartofi, unul de dovlecei, apoi brânza amestecată cu jumătate din mărarul tocat, un strat de dovlecei şi ulti­mul strat de cartofi.

Amesteci laptele cu ouăle bătute, sare şi piper după gust, mărarul tocat şi torni totul peste legumele din vas. Dai budinca la cuptor pentru 30-35 de minute. La final presari pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • budinca de dovlecei
  • budinca de dovlecel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.