Budinca de ciocolata cu migdale

Printeaza

Budinca de ciocolata cu migdale din: ciocolata, oua, unt, zahar, migdale, gris, pesmet.

Ingrediente:Budinca de ciocolata cu migdale

  • 1 baton ciocolată
  • 3 ouă
  • 60 g unt
  • 75 g zahăr pudră
  • 60 g migdale (necurăţate) măcinate
  • 30 g griş
  • unt şi pesmet pentru uns şi tapetat

 

Mod de preparare:

Untul, pus în castron de porţelan, se freacă spumă, se adaugă, pe rând, zahărul, gălbenuşurile, unul câte unul, şi se freacă intens o jumătate de oră.

Se adaugă ciocolata încăl­zită în cuptor, migdalele, grişul şi albuşurile bătute spumă tare. Se amestecă uşor, se toarnă compoziţia în forma unsă cu unt şi tapetată cu pesmet şi se fierbe la bain-marie o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.