Budincă de cireşe

Printeaza

Budincă de cireşe

Ingrediente: Budincă de cireşe

  • un plic cu praf de bu­dincă
  • 400 ml lapte
  • două pliculeţe cu zahăr vanilinat
  • 150 g cireşe sau vişine
  • 50 g mere uscate
  • 3 linguri de sirop de cireşe
  • o linguriţă de esenţă de vanilie
  • 50 g miez de nucă

Preparare:

Intr-o oală se amestecă praful de budincă împreună cu laptele. Se pune pe foc, amestecându-se până se îngroaşă budinca.

Se ia oala de pe foc şi se adaugă zahă­rul vanilinat, cire­şele sau vişinele fără sâmburi, merele uscate tăiate mărunt, siropul de cireşe, esenţa de vanilie şi miezurile de nucă.

Se pune budinca în cupe şi se lasă în fri­gider. Când se serveşte se deco­rează cu feliuţe de mere uscate.

Budincă de cireşe

Budincă de cireşe.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac budincile, sunt in desert usor si gustos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.