Budincă de cireşe
PrinteazaBudincă de cireşe
- un plic cu praf de budincă
- 400 ml lapte
- două pliculeţe cu zahăr vanilinat
- 150 g cireşe sau vişine
- 50 g mere uscate
- 3 linguri de sirop de cireşe
- o linguriţă de esenţă de vanilie
- 50 g miez de nucă
Preparare:
Intr-o oală se amestecă praful de budincă împreună cu laptele. Se pune pe foc, amestecându-se până se îngroaşă budinca.
Se ia oala de pe foc şi se adaugă zahărul vanilinat, cireşele sau vişinele fără sâmburi, merele uscate tăiate mărunt, siropul de cireşe, esenţa de vanilie şi miezurile de nucă.
Se pune budinca în cupe şi se lasă în frigider. Când se serveşte se decorează cu feliuţe de mere uscate.
Budincă de cireşe
Pofta buna!
Imi plac budincile, sunt in desert usor si gustos.