Budinca de ciuperci cu cascaval

Printeaza

Budinca de ciuperci cu cascaval din: ciuperci, cascaval, oua, smantana, paine, ulei, ceapa, unt, lapte, pesmet, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Budinca de ciuperci cu cascaval

  • 400 g ciuperci
  • 100 g cascaval
  • 4 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 200 g paine
  • 40 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 80 g unt
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curata, se toaca marunt si se pun la prajit intr-o cratita cu ulei. Painea, taiata felii, se inmoaie in lapte, apoi se amesteca cu ciupercile. Ceapa tocata fin se prajeste in unt, se adauga smantana, verdeata maruntita, sarea si peperul si se amesteca. Amestecul se pune peste ciuperci.

Se inglobeaza in amestec galbenusurile si albusurile batute spuma tare. Se unge cu unt un vas de iena, se tapeteaza cu pesmet si se rastoarna in el compozitia. Se presara deasupra cascavalul ras si se coace 45 de minute, la foc potrivit.

Se serveste calda.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.