Budinca de clatite cu branza de vaci si smantana

Printeaza

Budinca de clatite cu branza de vaci si smantana din: faina, ou, lapte, ulei, branza de vaci, smantana.

Ingrediente:Budinca de clatite cu branza de vaci si smantana

  • 70 g faină
  • 1 ou
  • 1 pahar lapte
  • 10 g ulei
  • 75 g branză de vaci
  • 1 linguriţâ smantana

 

Mod de preparare:

Din făină, jumătate de ou şi lapte se prepară o compoziţie de clătite, de consistenţa unei smantani mai subţiri. Se pune din compoziţia aceasta cu un polonic în tigaia unsă cu ulei atata cantitate cat să se acopere tigaia cu un strat subţire.

Se coace rumen pe ambele părţi.

Se umplu calde cu branza de vaci, amestecată cu restul de ou, se aşază într-un castron, se toarnă smantana deasupra şi se dau la cuptor la un foc mai tare, circa zece minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.