Budinca de conopida cu sunca
PrinteazaBudinca de conopida cu sunca din: conopida, sunca, smantana, oua, cascaval, branza, sare, piper, unt.
- 1 conopidă medie
- 150 g şuncă de Praga
- 100 g smântână
- 3 ouă
- 150 g caşcaval ras
- 150 g brânză telemea rasă
- sare
- piper
- unt şi pesmet pentru uns vasul
Mod de preparare:
Spală conopida, desfă-o în bucheţele şi fierbe-le în apă cu sare, 5 minute. Scurge-o şi las-o într-un castron mai mare.
Intr-un bol, bate ouăle, apoi amestecă-le cu smântână. Asezonează după gust cu sare şi piper. Toarnă compoziţia peste bucheţelele de conopidă. Adaugă şunca tăiată cubuleţe, brânza şi caşcavalul.
Omogenizează uşor, cu o lingură de lemn. Unge cu unt pereţii unui vas de Jena şi tapetează cu pesmet. Toarnă compoziţia de conopidă şi presară deasupra caşcavalul ras.
Coace în cuptor, până capătă o culoare aurie. Taie budinca numai după ce s-a răcit puţin.
Budinca de conopida cu sunca
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/budinca-de-conopida-cu-sunca html