Budinca de conopida cu telemea

Printeaza

Budinca de conopida cu telemea din: conopidă, oua, branza de vaci, telemea putin sarata, sare, unt, pesmet.

Budinca_de_conopida_cu_telemea

Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 2 ouă
  • 100 g brânză de vaci
  • 100 g telemea puţin sărată
  • sare

Pentru tapetat:

  • unt
  • 3 linguri pesmet

Mod de preparare:

Speli bine conopida, o desfaci în bucheţele mici şi o pui la fiert cu un praf de sare. Intr-un bol, baţi ouăle cu un praf de sare, adaugi brânza de vaci şi telemeaua sfărâmată şi ames­teci bine.

Ungi vasul termorezistent cu puţin unt şi îl tapetezi cu jumătate din can­titatea de pesmet.

Presari pe toată suprafaţa bucheţelele de conopidă şi torni compoziţia de brânză şi ou, apoi şi restul de pesmet. Dai la cuptor până se rumeneşte frumos.

Budinca de conopida cu telemea

Budinca_de_conopida_cu_telemea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.