Budinca de fasole verde si cascaval

Printeaza

Budinca de fasole verde si cascaval din: fasole verde, unt, ulei, faina, lapte, oua, cascaval, sos de rosii, sare.

Ingrediente:Budinca_de_fasole_verde_si_cascaval

  • 800 g fasole verde
  • 4 linguri unt
  • 1 lingură ulei
  • 3 linguri făină
  • 200 ml lapte
  • 3 ouă
  • 100 g cascaval
  • sare
  • 5 linguri sos de rosii

 

Mod de preparare:

Fierbi fasolea în apă cu sare, după care o scurgi şi o laşi la răcorit.

Topeşti untul în tigaie, adaugi făina şi laptele şi amesteci până se ingroaşă sosul şi se desprinde de pe margini. Dai deoparte, laşi la răcorit, încorporezi gălbenuşurile, unul câte unul, şi jumătate din caşcavalul ras.

Baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare şi le încorporezi în sos. Ungi cu ulei o tavă, amesteci fasolea cu sosul şi o aşezi în ea.

Întinzi sosul de roşii, presari caşcavalul rămas şi dai la cuptor 50-60 de minute.

Budinca de fasole verde si cascaval

Budinca_de_fasole_verde_si_cascaval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.