Budinca de gris
PrinteazaBudinca de gris
- 5 oua
- 1 pahar cu zahar tos
- 1 pahar cu gris
Mod de preparare:
Se bat cu telul sau cu mixerul ouale cu putina sare si 1 pahar cu zahar pana se topeste zaharul si crema a cescut, apoi se adauga in ploaie grisul si se mai bate putin, cat sa se incorporeze. Se unge o cratita cu margarina sau se face in ea zahar caramel, ca pentru crema de zahar ars.
Se toarna budinca in cratita de 2,5 kg si se da la cuptor sa se coaca. Se incearca cu o scobitoare daca e coapta.
Separat indulcim 1 l lapte cu zahar cat de dulce ne place si turnam cate putin peste budinca fierbinte scoasa din cuptor.
Lasam sa se raceasca si o putem servi, cu fructe din dulceata deasupra si frisca sau numai asa cum este.
Budinca cu gris
Pofta buna!
Incoming search terms:
- budinca de gris cu zahar ars
A iesit buna?