Budinca de gris

Printeaza

Budinca de gris

Ingrediente:Budinca de gris

  • 5 oua
  • 1 pahar cu zahar tos
  • 1 pahar cu gris

 

Mod de preparare:

Se bat cu telul sau cu mixerul ouale cu putina sare si 1 pahar cu zahar pana se topeste zaharul si crema a cescut, apoi se adauga in ploaie grisul si se mai bate putin, cat sa se incorporeze. Se unge o cratita cu margarina sau se face in ea zahar caramel, ca pentru crema de zahar ars.

Se toarna budinca in cratita de 2,5 kg si se da la cuptor sa se coaca. Se incearca cu o scobitoare daca e coapta.

Separat indulcim 1 l lapte cu zahar cat de dulce ne place si turnam cate putin peste budinca fierbinte scoasa din cuptor.

Lasam sa se raceasca si o putem servi, cu fructe din dulceata deasupra si frisca sau numai asa cum este.

Budinca cu gris

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • budinca de gris cu zahar ars

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.