Budinca de legume cu patrunjel

Printeaza

Budinca de legume cu patrunjel din: cartofi, dovlecei, rosii, ardei, ceapa, orez, apa, sare, ulei, marar, patrunjel.

Ingrediente:Budinca de legume cu patrunjel

  • 300 g cartofi
  • 300 g dovlecei
  • 300 g roşii
  • 300 g ardei gras
  • 300 g ceapă
  • 200 g orez
  • apă
  • sare
  • ulei
  • mărar
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Ungi o cratiţă cu ulei. Speli legumele, le cureţi şi le tai rondele. Aşezi în oală o parte din cartofi, din dovlecei, pui jumătate din cantitatea de orez şi puţină sare.

Adaugi deasupra ardeiul gras, roşiile, după care pui restul de cartofi, de ardei gras, de orez. Peste legume aşezi felii de roşii şi verdeaţa tocată.

Torni peste legume două ceşti de apa si dai la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.