Budinca de legume cu patrunjel
PrinteazaBudinca de legume cu patrunjel din: cartofi, dovlecei, rosii, ardei, ceapa, orez, apa, sare, ulei, marar, patrunjel.
- 300 g cartofi
- 300 g dovlecei
- 300 g roşii
- 300 g ardei gras
- 300 g ceapă
- 200 g orez
- apă
- sare
- ulei
- mărar
- pătrunjel
Mod de preparare:
Ungi o cratiţă cu ulei. Speli legumele, le cureţi şi le tai rondele. Aşezi în oală o parte din cartofi, din dovlecei, pui jumătate din cantitatea de orez şi puţină sare.
Adaugi deasupra ardeiul gras, roşiile, după care pui restul de cartofi, de ardei gras, de orez. Peste legume aşezi felii de roşii şi verdeaţa tocată.
Torni peste legume două ceşti de apa si dai la cuptor 20 de minute.
Pofta buna!