Budinca de macaroane cu carne tocata de vita
PrinteazaO reteta de budinca de macaroane cu carne tocata de vita, morcov, ceapa, oua, cascaval, smantana, unt, pesmet, ulei, sare si piper.
- 1 pachet macaroane
- 500 g carne tocata de vita
- 1 morcov
- 2 cepe
- 2 oua
- 150 g cascaval
- 200 g smantana
- 1 lingura cu unt
- 1 lingura cu pesmet
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei împreună cu morcovul tăiat cubuleţe. Adaugă carnea tocată şi stropeşte cu puţină apă. Condimentează cu sare şi piper şi lasă să se înăbuşe bine.
După ce s-a răcit, adaugă ouăle bătute bine. Unge o formă cu unt şi tapeteaz-o cu pesmet. Aşază un strat de macaroane fierte şi altul de came. R
epetă operaţia până ce termini toate ingredientele. Acoperă totul cu caşcaval ras şi amestecat cu smântână. Lasă la cuptor 40-45 de minute.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- macaroane cu carne