Budinca de malai

Printeaza

Budinca de malai

Ingrediente:Budinca de malai

  • un litru de lapte
  • 4 ouă
  • 4 linguri unt
  • un kg brânză de oi
  • sare
  • un kg mălai
  • 100 g caşcaval

Preparare:

Se prepară o mămăliguţă cu lapte, care se lasă să se răcească. Untul frecat spumă se amestecă bine cu gălbenuşurile, mămăliguţă răcită şi brânza sfărâmată cu lingura de lemn.

La sfârşit se adaugă albuşul spumă şi se amestecă. Această compoziţie se aşază într-un vas uns cu unt şi se coace la foc rapid.

Se serveşte în acelaşi vas, cu caşcaval ras pe deasupra.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai facut budinca de malai. O sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.