Budinca de muschi

Printeaza

O reteta simpla de budincă de muşchi din: muschi file, cascaval, ardei gras, ceapa verde, oua si smantana.

Ingrediente:Budinca de muschi

  • 1 kg muşchi file
  • 250 g caşcaval
  • 3 ardei graşi, diferit coloraţi
  • ceapă verde
  • 2 ouă
  • smântână

Mod de preparare:

Feliile de muşchi se aşează pe fundul unui vas de sticlă de Jena. Separat, se călesc în ulei încins ccapa verde tăiată mărunt şi ardeiul tăiat feliuţe subţiri, pc lung. Se pun ccapa şi ardeiul peste feliile de muşchi şi deasupra lor cubuleţe de caşcaval.

Se toarnă deasupra smântână bătută cu ouăle şi după aceea se rade restul de caşcaval. Se ţine în cuptorul bine încins circa un sfert de oră.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.