Budinca de ovaz cu migdale
PrinteazaBudinca de ovaz cu migdale din: unt, fructe, zahar, lapte, sirop de artar, oua, esenta de vanilie, ovaz, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, migdale.
- ¾ cesti de unt
- 1 ½ cești de fructe, feliate subtire
- 4 linguri zahăr
- ½ ceasca de lapte
- ⅔ cesti sirop de artar
- 2 ouă
- 1 linguriță de esenta de vanilie
- 2 cesti de ovăz
- 2 ½ lingurițe praf de copt
- ¼ linguriță bicarbonat de sodiu
- ½ linguriță sare
- ⅓ cesti migdale feliate
Mod de reparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C.
Adaugati fructe in tava unsa cu unt si presarati cu 2 linguri zahar.Într-un castron mediu amestecați laptele, siropul de arțar, ouăle, unt și vanilie.
Într-un castron mare, amestecați împreună ovăz, praf de copt, bicarbonat și sare. Se amestecă ingredientele ude în ingrediente uscate și se omogenizeaza. Se toarnă peste fructe și se aranjeaza in tava.
Se presara cu migdale si restul de 2 linguri zahar.
Coaceți timp de 40-50 de minute.
Pofta buna!