Budinca de paine cu branza
PrinteazaBudinca de paine cu branza din: paine, branza, ou, lapte, unt, sare, zahar.
- 4 felii de franzelă veche
- 3 linguri cu brânză de vaci
- 1/2 albuş de ou
- 4 linguri cu lapte cald
- 1 linguriţă cu unt
- sare
- zahăr
Mod de preparare:
Răsturnaţi laptele în farfurie, înmuiaţi feliile de paine, pe care le aşezaţi într-o farfurie incasabilă.
Amestecaţi brânza de vaci cu 1 lingură cu zahăr, 1/2 albuş de ou bătut spumă, puţină sare şi restul de lapte (dacă rămâne).
Aşezaţi o felie de franzelă, acoperiţi cu strat de brânză, aşezaţi următoarea felie şi acoperiţi iar cu brânză. Ultima felie încheie budinca. Daţi la cuptor 20 minute.
Pofta buna!