Budinca de paine cu cascaval

Printeaza

Budinca de paine cu cascaval din: paine, ardei, zucchini, lapte, cascaval, unt, oua, ulei, verdeata.

Ingrediente:Budinca de paine cu cascaval

  • 1 pâine albă mai veche
  • 1 ardei capia
  • 1 zucchini
  • 300 ml lapte
  • 150 g caşcaval
  • 50 g unt pentru uns tava
  • 4 ouă
  • 1 lingură de ulei
  • 1 linguriţă de verdeaţă uscată (mărar, pătrunjel)
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie cubuleţe mai mari zucchini şi ardeiul capia. Rumeneşte-le uşor, cât să rămână al dente. Unge o tavă cu unt. Taie pâinea cubuleţe şi aşază în tavă jumătate din cantitate.

Amestecă ouăle cu laptele şi caşcavalul ras. Sărează şi toarnă acest amestec peste pâine. Aşază deasupra ardeiul, zucchini şi cubuleţele de pâine rămase.

Dă la cuptor până se rumeneşte pâinea.

Decorează cu verdeaţă uscată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.