Budinca de paine cu cascaval
PrinteazaBudinca de paine cu cascaval din: paine, ardei, zucchini, lapte, cascaval, unt, oua, ulei, verdeata.
- 1 pâine albă mai veche
- 1 ardei capia
- 1 zucchini
- 300 ml lapte
- 150 g caşcaval
- 50 g unt pentru uns tava
- 4 ouă
- 1 lingură de ulei
- 1 linguriţă de verdeaţă uscată (mărar, pătrunjel)
- sare
Mod de preparare:
Taie cubuleţe mai mari zucchini şi ardeiul capia. Rumeneşte-le uşor, cât să rămână al dente. Unge o tavă cu unt. Taie pâinea cubuleţe şi aşază în tavă jumătate din cantitate.
Amestecă ouăle cu laptele şi caşcavalul ras. Sărează şi toarnă acest amestec peste pâine. Aşază deasupra ardeiul, zucchini şi cubuleţele de pâine rămase.
Dă la cuptor până se rumeneşte pâinea.
Decorează cu verdeaţă uscată.
Pofta buna!