Budinca de paste cu ton si cheddar
PrinteazaBudinca de paste cu ton si cheddar din: paste, ton, supa de ciuperci, lapte, mazare, branza cheddar, pesmet, unt, parmezan.
- 1 pachet paste
- 100 g ton, maruntit
- 1 cutie supa de ciuperci
- 1/2 cana de lapte
- 1 cana mazare, fiarta
- 1/2 – 3/4 ceasca branza cheddar, rasa
- ½ ceasca pesmet
- 1 lingura unt topit
- 1/4 ceasca parmezan ras
Mod de preparare:
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Scurgeti si puneti deoparte. Adaugati mazarea, tonul, supa de ciuperci, lapte, branza si amestecati pana se combina.
Transferati intr-o tava termorezistenta, amestecati pesmetul cu unt topit, presarati uniform deasupra. Acoperiti cu parmezan ras. Coaceti la 180C timp de 30 minute.
Pofta buna!