Budinca de paste cu ton

Printeaza

Budinca de paste cu ton din: spaghete, ulei, unt, ceapa, usturoi, ton, legume, sare, piper, lamaie, oua, smantana, maioneza.

Ingrediente: Budinca_de_paste_cu_ton

  • 1 pachet de spaghete
  • 10 ml ulei
  • 10 g unt
  • 2 cepe tăiate fin
  • 2 căţei de usturoi zdrobit
  • 2 cutii (170 g fiecare) cu ton, scurs bine
  • 250-500 g legume mixte
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat, după gust
  • un strop de suc proaspăt de lămâie
  • 6 ouă foarte mari
  • 125 ml smântână
  • 30 g maioneză

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 180°C. Unge bine cu ulei o formă de tort cu diametrul de 22 cm. Fierbe spaghetele într-o oală cu apă sărată până se fierb, dar rămân ferme.

In timp ce pastele se fierb, încălzeşte uleiul într-o tigaie şi prăjeşte ceapa şi usturoiul până se înmoaie. Adaugă tonul şi legumele şi prăjeşte până când legumele s-au fiert.

Asezonează cu sare, piper şi suc de lămâie.

Amestecă totul cu pastele scurse. Toarnă totul în tava pregătită anterior. Bate ouăle cu smântână şi maioneza şi toarnă-le peste paste.

Budinca de paste cu ton

Budinca_de_paste_cu_ton

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna budinca de paste cu ton

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.