Budinca de praz cu branza

Printeaza

Budinca de praz cu branza

Ingrediente:Budinca de praz cu branza

  • 4 fire praz
  • 100 g unt sau 100 ml ulei
  • 300 g branza
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura pesmet

 

Mod de preparare:

Se curata prazul, se taie fin numai partea alba, se inabusa cu 2-3 linguri de apa si putina sare pana se inmoaie bine, apoi se da la rece.

Se amesteca cu branza rasa, ouale batute si zaharul. Se unge o forma cu unt sau ulei, se tapeteaza cu pesmet, se pune compozitia si se da la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • budinca de praz cu branza

1 comentariu

  1. Buna budinca de praz.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.