Budincă de roşii

Printeaza

Budincă de roşii

Ingrediente:Budincă de roşii

  • 5 roşii mari
  • 2 cepe
  • 300 g miez de pâine albă
  • 1 ceaşcă de lapte
  • 2 ouă
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o amesteci cu pâinea înmuiată în lapte şi bine stoarsă. Căleşti amestecul, apoi îl laşi să se răcorească, după care adaugi roşiile curăţate de coajă şi tăiate felii, laptele rămas, ouăle bătute, sare şi piper şi amesteci uşor.

Compoziţia obţinută o torni într-o tavă unsă cu ulei sau cu unt şi o dai la cuptor, la foc potrivit pentru 25-30 de minute.

Când e gata o serveşti caldă, cu unt sau smântână după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.