Budincă de spanac, cartofi şi ciuperci

Printeaza

Ingrediente:Budincă de spanac, cartofi şi ciuperci

  • un kg spanac (un pachet congelat)
  • un kg cartofi
  • doi mor­covi
  • două cutii de 400 g ciuperci
  • 5 lin­guri de suc de roşii
  • două cepe
  • 3 ouă
  • 200 g caşcaval (brânză)
  • ulei
  • pesmet pentru tapetat forma
  • piper
  • sare
  • mărar şi pătrunjel

Preparare:

Curăţaţi spanacul, îl opăriţi în apă sărată şi-l tocaţi. Curăţaţi cartofii, şi tăiaţii cubuleţe, iar morcovii în ron­dele subţiri şi le fierbeţi împreună. Cea­pa tăiată fideluţă o căliţi în ulei cu ciu­percile, într-o cratiţă mai mare.

Când ceapa devine aurie puneţi cartofii, mor­covul şi caşcavalul ras, amestecaţi şi lăsaţi 5 minute ca să ia gust. Bateţi spu­mă albuşurile şi înglobaţi gălbenuşurile treptat.

Puneţi sucul de roşii şi spana­cul, amestecând cu grijă să nu se sfărâ­me cartofii, adăugaţi ouăle, dregeţi de sare şi piper.

Ungeţi cu ulei şi se tapetaţi cu pesmet un vas Jena. Turnaţi com­poziţia în vas, apoi daţi la cuptor pentru 40 de minute.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place budinca de spanac; e foarte gustoasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.