Budincă de spanac cu ciuperci

Printeaza

Budincă de spanac cu ciuperci

Ingrediente:Budinca de spanac cu ciuperci

  • 1 kg spanac
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 4 ouă
  • 2 linguri făină
  • 150 g caşcaval
  • 150 g unt
  • 1 lingură pesmet
  • 1 căţel de usturoi
  • nucşoară
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli şi fierbi spanacul în apă cu sare. Ciupercile le cureţi şi le căleşti în 50 g unt. După ce a fiert spanacul, îl pasezi şi-l amesteci cu ciupercile călite.

Freci gălbenuşurile cu untul rămas, pui 100 g caşcaval ras şi încorporezi amestecul în compoziţia de spanac. Adaugi făina desfăcută în puţină apă caldă, pui sare şi nucşoară după gust, usturoiul pisat, iar la sfârşit albuşurile bătute spumă.

Torni com­poziţia într-un vas uns cu unt şi tapetat cu pesmet, presari caşcavalul ras rămas şi dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute.

Budincă de spanac cu ciuperci

Budinca de spanac cu ciuperci

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • budinca de spanac cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.