Budinca de taietei cu branza de vaca

Printeaza

Budinca de taietei cu branza de vaca din: taietei, branza de vaca, oua, zahar, lamaie, stafide, sare.

Ingrediente:Budinca de taietei cu branza de vaca

  • 250g tăieţei
  • 400g brânză de vacă
  • 2 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • coajă de lămâie
  • stafide
  • sare

Mod de preparare:

Brânza de vacă se zdrobeşte cu furculiţa. Se amestecă cu gălbenuşurile, zahărul,tăieţeii fierţi şi strecuraţi, coaja de lămâie, stafidele şi albuşurile bătute spumă.

Se toarnă în cratiţa unsă cu margarina, se pune la cuptor la foc potrivit 20-30 minute. Când este gata, se răstoarnă pe o farfurie, se decorează cu stafide.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.