Budinca de taietei

Printeaza

Budinca de taietei din: taitei, carne de gaina, sare, unt, ou.

Ingrediente:Budinca de taietei

  • 75 g tâiţei fără ou
  • 100 g carne de găină fiartă
  • 1 ou
  • sare
  • 15 g unt

 

 

Mod de preparare:

Se fierb tăiţeii (fără ou) în apă cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoară, se clătesc cu apă caldă şi se lasă să se scurgă bine pe o strecurătoare.

Se amestecă apoi cu carnea tocată şi untul şi se pun într-un castronel la cuptor, într-un vas cu apă caldă. Se fierb astfel, pînă cînd încep să se rumenească deasupra.

Se servesc calzi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.